Beställ Project Liv LIV-kit utan kostnad till er avdelning!

Beställ Project Liv LIV-kit utan kostnad till er avdelning!

29.7.2024

Sjukvårdspersonal! Kom ihåg att beställa LIV-kit inför hösten! Ni kan enklast beställa genom vår webbshop eller genom att skicka e-post till carola@projectliv.fi Sjukvårdspersonal beställer Liv-kit utan kostnad. Klicka här för att beställa LIV-kit.Våra olika Liv-kit:
- Parentskit. Parents kiten är framtagna för föräldrar som kommer in akut till avdelningen med sitt barn och saknar egna tillhörigheter. I kitet finns: en t skjorta, tandborste, tandkräm, schampo, balsam, duschkräm, bodylotion, kam, muslibar, yllesockor, tuggummi och ett brev från en förälder som befunnit sig i samma situation.
- Party packs! Party packsen innehåller allt barnet behöver för att kunna fira sin födelsedag i patientrummet. Pappersmuggar, pappersassietter, vimplar, ballonger, serpentiner och en gåva: Project liv tyghund. Levereras i en specialdesignad Project liv gympapåse.
- Teen-kit. Ett unisex-kit för tonåringen som befinner sig på sjukhus, oberoende av diagnos. Boxen är fylld med olika slags produkter som ger både glädje och nytta, som till exempel yllestrumpor, Guest Comfort produkter, tuggummi, hårband, öronproppar samt ett brev från en annan tonåring i motsvarande situation. Vi vill med det här kitet visa att vi bryr oss om tonåringen och förstår att sjukhusvistelsen kan vara jobbig.
- You made it kit. You made it kiten är gjorda specifikt för barn som genomgått en extra svår behandling eller åtgärd och behöver lite extra uppmuntran –Du klarade det! Det innehåller: ballonger, serpentiner, vimplar, risvärmedyna, rolig överraskning, hygienprodukt och ett brev från ett barn som befunnit sig i samma situation.
- Tiny little miracle kit. Prematurkitet är till för nyblivna föräldrar till en liten prematur. På föräldrarnas önskan har vi tagit fram en anteckningsbok där de kan skriva ner sina tankar och upplevelser kring babyns första tid. I kitet ingår även en mjuk handcreme och värmande yllesockor.

LIV-kit delas ut till sjukhus/vårdcentraler/privata sjukvårdsmottagningar utan kostnad.

Enklast beställer ni genom webbshoppen, men skicka gärna mail om ni vill fundera mera eller har frågor. Carola@projectliv.fi